6 stk. fodbold snackbægre i sort og hvid

Fodbold snackbægre - Sort/hvid - 6 stk.

25,00 DKK

På lager - 1-2 dage

Fodbold snack bægre - 6 stk.

Står der fodbold på menuen? Så er de flotte fodbold snackbægre lige netop det, du mangler! De praktiske og æstetiske bægre med fodboldmotiv vil nemlig være prikken over i'et til ethvert fodbold arrangement. Bestil nu, og få en hurtig levering!

Uanset om du skal på stadionet for at heppe på dit yndlingshold, se den fede kamp fra sofaen eller bolde en fodboldfest, er der naturligvis behov for snacks. Er der snack, er der dog også behov for beholdere. Derfor forhandler vi hos Roligan.dk nogle flotte papbægre med fodboldmotiv i sort-hvid, der passer perfekt til en hver snack!

Fodbold snack bægre - fodbold til enhver smag

Vi kender det alle sammen: Du bliver så utrolig nemt sulten af at heppe og derfor kan enhver god kamp bruge en masse snacks. Så uanset om du er til chips, nødder, slik, chokolade eller en helt femte snacktype, så er fodbold snack bægreret lihr noget for dig! Det ser til og med æstetsk godt ud med de farvede snacks i de sorte og hvide bægre!

Kan du heller ikke få for meget fodbold, så har vi hos Roligan.dk meget mere fodbold og roligan tilbehør og beklædning til dig. Ingen bør føle, at de står og mangler noget, når kampen fløjtes i gang! Så find dit fodbold snackbæger og alt dit andet udstyr her på siden!

Produktspecifikationer for vores Fodbold snack bægre

  • Kvalitet: 100% papir
  • Måler 7 cm. i højden
  • Én pakke består af 6 stk. snackbægre