Dannebrog fanhorn med flag

39,00 DKK

På lager - 1-2 dage

Dannebrog fanhorn med flag - lav noget larm for de danske helte

Er du en sand roligan, som elsker at se bold på stadion? Så skal du have fingrene i et fanhorn med flag. Det giver (endnu) bedre stemning til kampene. Så bekend kulør og lav noget larm på den gode måde. Køb dit fanhorn på Roligan.dk, de danske fodboldfans foretrukne webshop. 

Du kender den helt sikkert - lyden af et fyldt stadion og hujende fodboldfans, som rejser sig i sæderne til en god kasse eller en flot redning. Der er fodbold i luften, og du kender alle sangene fra barnsben. Derfor skal du også give den ekstra gas med de dybe toner fra dit fanhorn med flaf. Lyden af fodbold er lyden af fans, som trofast synger med, når Vi er røde, vi er hvide spreder sig på stadion. Bak op om de danske fodboldhelte og lad tonerne fra dit fanhorn føre Danmark mod fremtidige sejre.

Dannebrog fanhorn med flag er højeste kvalitet

Fanhornene med flag måler 36 cm. Men lad dig ikke snyde af størrelsen. Modstandernes fans ville ikke være i tvivl om, at vi er til stede på stadion, når du blæser til. De dybe tonerog høje output vil sprede stemning over hele stadion. Lad Dannebrogsflaget vaje i luften til lyden af hujende fans og blæsende fanhorn. Bak de danske fodboldhelte op fra kampens første til sidste fløjt. Blæs til! Så er der stemning og larm på den gode måde for alle pengene!

Ægte roligan-stil

Det kan hurtigt blive intens på stadion, når der med få minutter tilbage af kampen står uafgjort på måltavlen. Frygten for ikke at kvalificere sig til en slutrunde er overhængende, og humør så småt dalende trods den gode stemning på stadion. Er du en vaskeægte roligan og hardcode fodboldfan, lader dug dig imidlertid ikke slå ud. Med Dannebrog vajende fra dit fanhorn støtter du op om de danske fodboldhelte til den bitre ende. For lyden af fanhorn er lyden af fodboldfans, der aldrig giver op! 

Køb dit fanhorn på Roligan.dk i dag, så kan du blæse i det allerede i morgen.