Rabat 37%

Fodbold Rygsæk - Danmark - One size

299,00 DKK 189,00 DKK

På lager - 1-2 dage

Fodbold rygsæk i dannebrogsfarver

Roligan.dk's fodbold rygsæk er til dig, der elsker fodbold. Den praktiske taske er nemlig ikke bare i flotte dannebrogsfarver. Med et rum speciallavet til en fodbold i størrelse 5" er rygsækken også enormt praktisk! Bestil den nu og modtag den i løbet af få dage.

Du kender det nok godt. Der skal spille fodbold, eller du vil have yndlingsbolden med på stadionet, så den kan blive pyntet med yndlingsspillernes autograf. Men hvordan skal du dog få bolden med dig? Det har Roligan.dk fundet en løsning på. Vores flotte Danmark fodbold rygsæk er nemlig designet til netop dette formål. Med et rum speciallavet til en fodbold, kan du altid have din yndlingsbold med dig uanset, om du er til fods, på cykel eller i bil.

Fodbold rygsæk - den smarte og praktiske løsning

Fodbold rygsækken har, udover et 3D rum foran med plads til en 5" bold, også plads til alt det andet du skal have med. Rygsækken måler 40 x 33 x 13 cm, og har derfor den helt rette størrelse. Den er kort sagt ikke for stor, men samtidig stor nok til at give plads til alt det nødvendige. Tasken er desuden opdelt i to store rum udover boldrummet. Som prikken over i'et er rygslkkens remme justerbare og bredde, så tasken sidder godt på ryggen. Det bliver simpelthen ikke smartere! 

Det er dog ikke nok, at en taske er praktisk. Den skal naturligvis også være flot. Derfor er fodbold rygsækken designet i godt, holdbart materiale, og selvfølgelig holdt i flotte røde og hvide farver. Fodboldlommen er desuden designet, så den har den form og struktur som en fodbold i dannebrogsmønster. For det skal være tydelig for enhver, at dette ikke bare er en hvilken som helst rygsæk, men derimond en rygsæk enhver fodboldfan vil misunde dig.

Roligan.dk. - Meget mere fodbold

Hvis du er på jagt efter flere smarte løsninger som fodbold rygsækken, så er vores kategori med Roligan tilbehør lige netop noget for dig. Blandt vores store sortiment har vi masser af geniale produkter, der klæder dig ordentlig på til kampen. Så kan du - ligesom os - simpelthen ikke få nok af fodbold, eller skal du snart ind og heppe på stadion til landskampen, er Roligan.dk stedet for dig. Vi har alle de smarte fodboldløsninger lige ved hånden. Bestil i dag med altid hurtig levering. 

Produktspecifikationer på vores Fodbold rygsæk

  • 3D rum speciallavet til fodbold
  • Måler 40 x 33 x 13 cm