Bestil NU & bliv klar til sidste gruppekamp imod Serbien 🥳
Fodbold servietter i sort/hvid

Fodbold servietter - Sort/hvid - 12 stk

25,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Fodbold servietter - 33 x 33 cm. - 12 stk.

En flot fodbold borddækning kræver flotte fodbold servietter. Derfor har vi hos Roligan.dk naturligvis pæne fodbold servietter med fodbold motiv i sort og hvid. Bestil i dag, og gør dit bord fodboldklar! 

En flot serviet kan gøre en kedelig tallerken så meget mere festlig og indtagende. Derfor kan du hos Roligan.dk få fingrene i en pakke flotte servietter på 33 x 33 cm., så dine tallerkner også kan komme i fodboldstemning.

Fodbold servietter - En del af det samlede indtryk

Fodbold servietten er naturligvis ikke bare pynt. Den skal jo selvfølgelig også kunne bruges som serviet. Derfor er vores servietter produceret, så de ikke bare er pæne, men også gode at tørre fingrene i! En pakke servietter indeholde 12 stk. Servietterne måler 33 x 33 cm.

Skal der holdes fodboldfest, skal sejren fejres, eller kan du bare ikke få nok af fodbold? Så har vi endnu mere fodboldpynt til bordet blandt vores store sortimet af roligan tilbehør. Her kan du finde både fodboldkrus, -duge og snackbægre samt meget andet. Skal der skrues ekstra op for roliganstemningen, er det altid godt med sjove hatte og tøj i dannebrogsfarver. Uanset om du er voksen eller barn, kan en festlig roliganbeklædning nemlig altid bringe endnu flere smil frem! Rigtig god fornøjelse.

Produktspecifikation for vores fodbold servietter

  • Én pakke indeholde 12 stk. fodbold servietter
  • Måler 33 x 33 cm.